beşamel mártás basszuskulcs
Már megint hol jár az eszem volt reggel... Neki állok besamell mártást gyártani a lasagnehoz... Felteszem a vizet forrni... upsz.. mi van?
Viz kiönt, vaj felolvaszt, liszt bele, víz bele... ejj eszem faxom...
A besamell mártásról amúgy is mindig a csiri jut eszembe. Amit isiben használtunk ragasztásra... Csiri kiönt, vaj megpirit, tej bele, liszt bele...
Upsz... kimaradt a piritás... viszont elfogyott a tej.
Ugyhogy neki álltam habverővel elsimítani a dolgokat... még tettem bele sót is... aztán most várok, hogy mi lesz...
Akárhogy is alakul, a tetején dubliner sajt van, amitől egyrészt nagyon jól fog kinézni másrészt ha mást nem a teteje finom lesz.
Viz kiönt, vaj felolvaszt, liszt bele, víz bele... ejj eszem faxom...
A besamell mártásról amúgy is mindig a csiri jut eszembe. Amit isiben használtunk ragasztásra... Csiri kiönt, vaj megpirit, tej bele, liszt bele...
Upsz... kimaradt a piritás... viszont elfogyott a tej.
Ugyhogy neki álltam habverővel elsimítani a dolgokat... még tettem bele sót is... aztán most várok, hogy mi lesz...
Akárhogy is alakul, a tetején dubliner sajt van, amitől egyrészt nagyon jól fog kinézni másrészt ha mást nem a teteje finom lesz.
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home