Kenyérsütés..
Teljesen magamtól neki álltam kenyeret sütni...
Mindent megvettem hozzá, de majdnem mindent ki is hagytam a nagy izgalomtól. Szóval só, meg cukor pl nem került bele.
Formáltam mindenféle alakzatot, csak úgy tesztelés képpen. Hát mik vannak. A kis lapos kenyerek, szarrá égtek.
A kis perec formák teljesen átsültek, egyformán kőkemény lett kivül belül.
A gólyó forma a legjobb, mert ha feltörtem, a belselyébe kenyérre utaló nyomokat lehet találni.
Aztán pár zsemle formát is gyártottam, azt megeszem reggelire. Vagy kidobom a ge..ibe, mint a többit.
A második nekifutásra már tettem bele sót utólag. Ennek az ize már jobb lett és nem is sütőttem meg annyira. A hasam ígyis fáj az előző adagtól, ugyhogy ezt szépen meghagyom holnapra.
Mindent megvettem hozzá, de majdnem mindent ki is hagytam a nagy izgalomtól. Szóval só, meg cukor pl nem került bele.
Formáltam mindenféle alakzatot, csak úgy tesztelés képpen. Hát mik vannak. A kis lapos kenyerek, szarrá égtek.
A kis perec formák teljesen átsültek, egyformán kőkemény lett kivül belül.
A gólyó forma a legjobb, mert ha feltörtem, a belselyébe kenyérre utaló nyomokat lehet találni.
Aztán pár zsemle formát is gyártottam, azt megeszem reggelire. Vagy kidobom a ge..ibe, mint a többit.
A második nekifutásra már tettem bele sót utólag. Ennek az ize már jobb lett és nem is sütőttem meg annyira. A hasam ígyis fáj az előző adagtól, ugyhogy ezt szépen meghagyom holnapra.
1 Comments:
At 2007. március 13. 8:29:00 GMT,
Névtelen said…
:)))
K jó!!! Jól indul a napom ettől a bejegyzéstől!!
Kösz Neked, Viktor
Megjegyzés küldése
<< Home